Werken bij

32-40 uur per week

Management consultant

De functie

Adviseren op het snijvlak van bedrijfsvoering, verandering van organisaties en het ontwikkelen van intelligente software-oplossingen. Als organisatieadviseur ondersteun je onze aansprekende klanten bij de verbetering van de organisatie rondom werktijden. Je ziet in een paar jaar bij een groot aantal organisaties hoe ze functioneren, zowel in het primaire proces maar ook in de hogere managementlagen en staf.

Praktisch gezien adviseer je het management over de effectieve en efficiënte inzet van medewerkers. Een deel van het werk is het ontwerpen van geavanceerde planningsmodellen. Een ander deel van het werk is het overleggen met medewerkers en managers over de inzet, en het begeleiden van veranderingstrajecten met een forse cultuurcomponent. Kortom, een breed palet aan activiteiten die vooral voor een nieuwsgierige veelvraat veel uitdagingen biedt.

Als organisatieadviseur werk je jaarlijks voor een groot aantal opdrachtgevers. De functie is veelzijdig en vraagt om een combinatie van hard en soft skills. Jouw werk bestaat uit het houden van interviews, begeleiden van werkgroepen, analyseren van gegevens, ontwerpen en programmeren van haalbare oplossingen en het rapporteren over en presenteren van de uitkomsten. Je werkzaamheden verricht je deels bij de klanten en deels op ons kantoor in Amstelveen.

De organisatie

Syntro is een organisatie-adviesbureau gevestigd te Amstelveen. Onze klanten bevinden zich in de industrie, zorg, overheid en dienstverlening. Het zijn aanprekende klanten. We adviseren bijvoorbeeld bij Jumbo, Schiphol, de Nationale Politie, het Erasmus Medisch Centrum en verschillende beveiligingsbedrijven. Syntro werkt door het hele land, soms wordt onze expertise ook in het buitenland gevraagd. We willen ons verder ontwikkelen tot een middelgroot adviesbureau dat hoogwaardig advies verleent op het gebied van arbeidstijdenmanagement.

De vereisten

Jij hebt een academische opleiding afgerond waarin je analytische vaardigheden goed zijn ontwikkeld. Daarbij denken we aan economie, econometrie, wiskunde, informatica, (technische) bedrijfskunde of een andere relevante studierichting. Je hebt inlevingsvermogen en bent sociaal vaardig. Je hebt overtuigingskracht en durf. Uit je CV blijkt dat je geïnteresseerd bent in en nieuwsgierig bent naar andere zaken buiten je studie. Vanzelfsprekend kun je je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken. Je bent net afgestudeerd of wilt een tweede stap zetten in je loopbaan.

De arbeidsvoorwaarden

Syntro biedt een inspirerende werkomgeving waarin je samen met ervaren adviseurs aan de slag gaat. We besteden veel aandacht aan je ontwikkeling. Je ziet in korte tijd veel verschillende organisaties. Omdat je met diverse functies in een organisatie te maken hebt krijgt je een goed beeld over hoe organisaties in de praktijk functioneren. Ons arbeidsvoorwaardenpakket is goed.

De procedure

Je sollicitatiebrief en CV ontvangen wij graag per email gericht aan h.havenaar@syntro.nl. Meer informatie over de functie kun je krijgen bij Hennie Havenaar, tel. 06-21564542.