Opleidingen

Syntro organiseert opleidingen en workshops op verschillende gebieden rondom arbeidstijdenmanagement en capaciteitsmanagement. Wij organiseren dit voor personele planners, zowel beginnend als ervaren. Ook voor management en OR leden hebben we opleidingen. Wij bieden deze trainingen en workshops branche- en bedrijfsspecifiek aan, zodat de theorie en praktijk altijd op elkaar aansluiten. Wij bieden bestaande programma’s aan, maar bieden ook maatwerk waar nodig.

Heeft u behoefte aan individuele ondersteuning kies dan voor onze module coaching. Daarnaast is het mogelijk om middels een assessment de kennis en vaardigheden van uw (kandidaat-)planner te toetsen.

Opleiding Planner

Een planner die een goede balans weet te vinden tussen efficiëntie, sociale aspecten en ergonomie van het rooster kan een positieve invloed hebben op de bedrijfsresultaten. Onze opleiding helpt uw planner de bovengenoemde aspecten toe te passen in de praktijk.

Coaching planner

In deze module bieden wij persoonlijke coaching voor de planner, zowel inhoudelijk als op persoonlijk vlak. Je wordt begeleid door een coach die op de hoogte is van de nieuwste roostertechnieken en je tips en trucs bijbrengt op het communicatievlak.

Assessment Planner

Syntro heeft in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam een tool ontwikkeld om de capaciteiten te beoordelen van (kandidaat-)planners. Wij kunnen het assessment expliciet afstemmen op de eisen die uw organisatie aan een planner stelt.