29 april 2016

De functie

Als consultant ondersteun je onze klanten bij de verbetering van de werktijdenorganisatie op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Je adviseert het management over de effectieve en efficiënte inzet van medewerkers. Je overlegt met medewerkers over hun voorkeuren en wensen, je helpt planners bij het vormgeven van het rooster. Je bepaalt samen met de directeur HR het strategisch personeelsbeleid. Je zoekt samen met werkgevers en vakorganisaties naar haalbare arbeidsvoorwaardelijke oplossingen.

Bij ons werk je jaarlijks voor een groot aantal opdrachtgevers. De functie is veelzijdig en vraagt om een combinatie van hard skills en soft skills. Jouw werk bestaat uit het houden van interviews, begeleiden van werkgroepen, analyseren van gegevens, ontwikkelen van haalbare oplossingen en het rapporteren over en presenteren van de uitkomsten. Je werkzaamheden verricht je deels bij de klanten en deels op ons kantoor.

De organisatie

Syntro is een adviesbureau gevestigd te Amstelveen. Onze klanten bevinden zich in de industrie, zorg, overheid en dienstverlening. We werken door het hele land. We willen ons verder ontwikkelen tot een middelgroot adviesbureau dat hoogwaardig advies op het gebied van arbeidstijdenmanagement verleent. Onze website is www.syntro.nl

De vereisten

In ons multidisciplinaire team kunnen we beginnende adviseurs een leuke werk- en ontwikkelplek bieden. We stellen wel een aantal eisen. In elk geval:

  • heb je een academische opleiding afgerond;
  • zijn je analytische vaardigheden goed ontwikkeld;
  • ben je net afgestudeerd of wil je een tweede stap in je loopbaan nemen.

Ons verzoek is alleen te reageren als je in ieder geval hieraan voldoet. Daarnaast vinden we het  belangrijk dat je inlevingsvermogen hebt en sociaal vaardig bent. Je hebt overtuigingskracht en durf.  Uit je CV blijkt dat je geïnteresseerd bent in en nieuwsgierig bent naar andere zaken buiten je studie. Vanzelfsprekend kun je je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken.

De arbeidsvoorwaarden

Syntro biedt een inspirerende werkomgeving waarin je samen met ervaren adviseurs van verschillende disciplines aan de slag gaat. We besteden veel aandacht aan je ontwikkeling. Je ziet in korte tijd veel verschillende organisaties. Omdat je met diverse functies in een organisatie te maken hebt krijgt je een goed beeld over hoe organisaties in de praktijk functioneren. Onze arbeidsvoorwaardenpakket is goed.

De procedure

Je sollicitatiebrief en CV ontvangen wij graag per email gericht aan b.van.goudoever@syntro.nl.  We nodigen je daarna mogelijk uit voor enkele kennismakingsgesprekken. We hopen je nog voor, maar eventueel ook na de zomer als nieuwe collega te verwelkomen. Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij Bart van Goudoever, 06 5426 3690.