Even voorstellen: Erik Vlaswinkel

Sinds februari 2020 ben ik begonnen aan mijn nieuwe baan bij Syntro. Ik kom uit Rotterdam en heb psychologie gestudeerd aan de universiteiten van Maastricht en Rotterdam. Na het afstuderen wist ik dat ik een baan wilde waarbij ik met mensen kan werken en tevens uitdagende vraagstukken kan oplossen. Zo kwam ik in mijn zoektocht bij Syntro terecht.

Ik begon mijn eerste weken met vakliteratuur lezen over onderwerpen als toeslagensystemen, arbeidstijdenwet en ploegenroosters. Geleidelijk aan kan ik met projecten meekijken en opdrachten uitvoeren. Terugkijkend op mijn eerste periode ben ik positief verrast over de diversiteit in het werken bij Syntro. De opdrachten lopen uiteen van een cao-analyse voor een groothandel tot aan het opstellen van een ploegenrooster voor een distributiecentrum of van het implementeren van meeroosteren in een zorgcentrum tot aan een werkaanbod-analyse bij de politie. Tijdens deze opdrachten is het leuk om in gesprek te gaan met verschillende functies binnen een bedrijf of organisatie om mij op die manier te verdiepen in de processen en draagvlak te creëren.

Syntro heeft een hecht team waardoor de lijntjes kort zijn om advies aan elkaar te vragen. Er zit veel kennis en ervaring in het team bestaand uit collega’s met achtergronden uit verschillende disciplines. Dit in combinatie met de behulpzaamheid van mijn collega’s maakt dat ik me snel kan ontwikkelen en de juiste service kan verlenen aan onze klanten.