31 maart 2016

Vacature Management Consultant (32-40 uur)

De functie

Als organisatieadviseur ondersteun je onze klanten bij de verbetering van de werktijdenorganisatie. Je adviseert het management over de effectieve en efficiënte inzet van medewerkers. Je overlegt met medewerkers over hun voorkeuren en wensen, je helpt planners bij het vormgeven van het rooster. Een deel van het werk is het bouwen van oplossingen in geavanceerde planningssoftware en Excel. Je zoekt samen met werkgevers en vakorganisaties naar haalbare arbeidsvoorwaardelijke oplossingen.

Als organisatieadviseur werk je jaarlijks voor een groot aantal opdrachtgevers. De functie is veelzijdig en vraagt om een combinatie van hard skills en soft skills. Jouw werk bestaat uit het houden van interviews, begeleiden van werkgroepen, analyseren van gegevens, ontwerpen en programmeren van haalbare oplossingen en het rapporteren over en presenteren van de uitkomsten. Je werkzaamheden verricht je deels bij de klanten en deels op ons kantoor.

De organisatie

Syntro is een organisatie-adviesbureau gevestigd te Amstelveen. Onze klanten bevinden zich in de industrie, zorg, overheid en dienstverlening. We werken door het hele land, vanuit onze vestiging in Amstelveen. We willen ons verder ontwikkelen tot een middelgroot adviesbureau dat hoogwaardig advies op het gebied van arbeidstijdenmanagement verleent. 

De vereisten

Jij hebt een academische opleiding afgerond waarin je analytische vaardigheden goed zijn ontwikkeld. Daarbij denken we aan economie, econometrie, wiskunde, informatica of een andere exacte studierichting. Je hebt inlevingsvermogen en bent sociaal vaardig. Je hebt overtuigingskracht en durf. Uit je CV blijkt dat je geïnteresseerd bent in en nieuwsgierig bent naar andere zaken buiten je studie. Vanzelfsprekend kun je je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken. Je bent net afgestudeerd of je wilt een tweede stap in je loopbaan nemen.

De arbeidsvoorwaarden

Syntro biedt een inspirerende werkomgeving waarin je samen met ervaren adviseurs aan de slag gaat. We besteden veel aandacht aan je ontwikkeling. Je ziet in korte tijd veel verschillende organisaties. Omdat je met diverse functies in een organisatie te maken hebt krijgt je een goed beeld over hoe organisaties in de praktijk functioneren. Onze arbeidsvoorwaardenpakket is goed.

De procedure

Je sollicitatiebrief en CV ontvangen wij graag per email gericht aan b.van.goudoever@syntro.nl. Reacties van kandidaten die niet aan de beschreven vereisten voldoen zullen we niet in behandeling nemen. Meer informatie over de functie kun je krijgen bij Bart van Goudoever, 06 5426 3690.