04 april 2016

 

Nieuwe directeur Syntro Detachering

“we doen natuurlijk veel meer dan alleen het leveren van professionele personeelsplanners”

Syntro Detachering BV heeft een nieuwe directeur. Sinds een half jaar staat Frank Brits aan het roer van deze nieuwe BV, een zusterorganisatie van Syntro BV.

Frank Brits is geen nieuw gezicht in de wereld van personeelsplanning. Tijdens zijn loopbaan heeft hij zich veel bezig gehouden met vraagstukken rondom het optimaliseren van en het creëren van effectieve teams in organisaties die veel personele inzet vereisen. Zo stond hij aan de basis van de bouw van Mailprofs, een destijds zeer succesvolle joint-venture  van Post.nl . Verder was hij als operationeel directeur verantwoordelijk voor de professionalisering en outsourcing van Catering Services (1200 medewerkers) van KPN Telecom en Post.nl. Daarnaast begeleidde hij meer dan zeven jaar een ander detacheringsbedrijf op het gebied van personeelsplanning door de crisisjaren heen.

 

Syntro Detachering heeft inmiddels al een flink aantal planners gedetacheerd bij verschillende bedrijven. “Ik verwacht dat dit er aan het eind van het jaar nog veel meer zijn. Veel klanten gaan in eerste instantie voor een detachering van enkele maanden, maar zijn al snel overtuigd van de toegevoegde waarde die onze ervaren planprofessionals leveren en maken vervolgens gebruik van de optie de overeenkomst te verlengen. Daarnaast weten steeds meer organisaties ons te vinden en is de waardering voor de geleverde dienstverlening groot. Het interessante is dat onze opdrachtgevers uit allerlei branches komen. We detacheren in de zorg (GGZ, thuiszorg, ziekenhuizen en gehandicaptenzorg), in de logistieke sector, de vervoerssector, de overheid (o.a. gemeenten, politie en rijkswaterstaat ) en bijvoorbeeld op de Luchthaven Schiphol.”

Al langere tijd is de samenwerking met de consultants van Syntro Advies erg belangrijk. Voor enkele van onze klanten is het samenspel tussen de ingehuurde planner en de bredere ervaring van de adviseur een zeer succesvolle en unieke combinatie gebleken. Steeds vaker kiezen klanten voor deze vorm van dienstverlening. Mocht U hier meer over willen weten, schroom dan niet contact met ons te zoeken.

Tot slot:

“Ik heb in mijn loopbaan honderden personeelsplanners gesproken en daardoor een aardig beeld gekregen welke competenties onmisbaar zijn voor een succesvolle planner. Samen met mijn collega’s van Syntro adviseren wij onze opdrachtgevers dan ook graag bij de werving & selectie van een nieuwe planner of ondersteunen wij bij de selectie door het afnemen van een assessment voor planners.

Vanzelfsprekend passen we deze kennis en ervaring ook toe bij het selecteren van onze eigen planprofessionals. De planners die wij detacheren zijn dan ook zorgvuldig geselecteerd, zijn zeer ervaren, houden van hun vak en kunnen mogelijk ook uw afdeling naar een hoger niveau tillen.”

Voor meer informatie:

Frank Brits: 06-4605 1752 of  frank.brits@syntrodetachering.nl

Websites: www.syntrodetachering.nl of www.syntro.nl